Resultatet af managed PC

Managed PC er en fordelagtig løsning af flere grunde: 


1. HURTIG OG SIMPEL IMAGE-INSTALLATION: 
Du får en image-installation på kun 15 minutter og som er 90% hurtigere end en normal manual Windows-installation, uden at du skal gå på kompromis med brugeroplevelse og brugerbehov. Jeres maskiner er hurtigt klar til brug og I kan koncentrere jer om jeres arbejdsopgaver og forretning.

Altid opdateret Exato

2. ALTID OPDATERET DRIVERE: 
Med Managed PC Driver Updater slipper du og dine medarbejdere for bøvl og tidsspilde med selv at skulle hente drivere. Driver Updater scanner selv maskinen, henter og installerer de nyeste driver.  


Auto-Vedligeholdelse.png

3. AUTOMATISK VEDLIGEHOLDELSE: 
Du får et administreret PC-miljø med automatiserede sikkerheds- og program opdateringer.
Du slipper for tidsslugere som nedetider og installations fejl, så du kan bruge din tid på vigtigere ting

Spar penge Exato

4. DU SPARER TID OG PENGE: 
På grund af forbedret oppetid og mindsket behov for manuel vedligeholdelse og support-timer, kan du spare tid og penge. Du får en fastsat og økonomisk prisaftale – så ingen uforudsete udgifter.


5. FLEKSIBEL OG SKALÉRBAR LØSNING: Det skræddersyede Windows 10 image som ligger på USB’en, kan anvendes på en vilkårlig maskine og af enhver medarbejder, som måtte have brug for at gendanne et klient-image eller oprette helt ny PC.

Kostumiseret Image

6. KOSTUMISERET OG TILPASSET IMAGE: Vi skræddersyr og tilpasser dit image 100% til din virksomhed, så du kun får det software og den opsætning som er mest optimal for dig. Du kan tilpasse indstillingerne for programmer eller systemet, så f.eks. internet browser, startside, baggrund, computernavn, gruppepolitikker, sikkerhedsindstillinger, bruger-konti og meget, meget mere er tilpasset efter dine specifikationer.

Du kan også læse kundecasen fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører, som opnåede store besparelser i tid og udgifter ved at vælge Managed PC som løsning, 

KONTAKT OS PÅ TELEFON 70 27 66 55 FOR AT HØRE MERE


 

Ønsker du at forbedre din virksomheds PC-miljø?

 
Managed-PC-Timeline.png
Managed PC Timeline

KONTAKT OS PÅ TELEFON 70 27 66 55 FOR AT HØRE MERE


GLADE KUNDER MED Managed pc

Managed PC reference logoer
Managed PC reference logoer 2

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out